Ekran dotykowy discovery v9

GASTRO POS jest programem, który idzie na silną i intuicyjną sprzedaż, stworzoną w mało ruchach poprzez ekran dotykowy. Jako daleko ciekawy system na zbycie gastronomicznym cieszy się wielkim uznaniem wiodących szefów restauracji. Jego intuicyjna obsługa pomaga w roli kelnerom natomiast tymże jedynym ułatwia szkolenie nowych pracowników.

Dzięki bardzo prostej, intuicyjnej obsłudze nie potrzebuje wartościowych oraz długich szkoleń, oraz bardzo popularna forma użytkowania za pomocą ekranu dotykowego, wymieszana z ogromną paletą funkcji, bardzo doskonale sprawdzi się w nie jedynie w niskim, pojedynczym lokalu, a też w sieci gastronomicznej.

Indywidualne dobranie funkcji Dzięki bardzo wielu pracom oraz modułom GASTRO POS jest niezmiernie sprawnym systemem, jaki pozostaniemy na rynku. W relacji od profilu lokalu, czy istnieje obecne bar, pub, a nawet restauracja, możesz dopasować oraz spersonalizować opcje, które będą najpomyślniejsze dla Twoich potrzeb.

http://bubu-sklep.pl/kokardki-dla-dziewczynek/

Bezpieczeństwo Logowanie się naszych pracowników do programu poprzez wprowadzenie niepowtarzalnego kodu, odcisk palca czy za pomocą karty magnetycznej umożliwia pełny monitoring zarówno jego czasu rzeczy jak również sukcesu jaki generuje. W zależności od stanowiska, można także ustalić widok opcji tak, by był on dobrany do uprawnień danej osoby, np. kelner widzi jedynie sprzedaż, manager widzi sprzedaż oraz wystawianie faktur, właściciel ma wstęp do całkowitych opcji. GASTRO POS pozwala ograniczyć straty lokalu oraz zwiększyć zyski. Program pos gastro ułatwia również obsługę rozliczeń w gastronomii.

Zalety programu:

obsługa przez ekran dotykowy, wykonując kilka kliknięć; dopasowanie ekranu do innych potrzeb; kontrola rachunków oraz zamówień; przejrzysto zaprojektowany ekran bonowania; obrazowa prezentacja sali; rozliczenia kelnera w wszelkim elemencie; zapisywanie czasu pracy; brak trudności w modyfikowaniu potraw; zgoda z kuchnią; sprawdzanie zamówień i rachunków; elastyczne kształtowanie cen; kontrola ustalanych rabatów; współpraca z planami hotelowymi i narzędziami do działań specjalnych.